Yhdessä paremmin...

HEIDI - kasvattaja

Olen ihan pienestä tytöstä asti rakastanut koiria. On minulla joskus lapsena ollut kani ja hiiri, mutta koira vierellä on ollut hyvä kulkea. Ensimmäinen oma koirani oli chihuahua Oona, jonka ostin itselleni 18-vuotislahjaksi. Sen jälkeen kainaloon tupsahti kääpiöpinseri Nita ja myöhemmin muutama chihuahua lisää. Kasvattajan tieni alkoi tästä ja kaksi pentuetta olen chihuja kasvattanut. Kuitenkin tieni vei toiseen maailmaan.

 

Ensimmäisen samojedin tultua olin aivan myyty. Meea, tuo ihana omalaatuinen otus, jonka turkki oli pentuna varmasti saman tuntuinen kuin pilvet taivaalla. Muutama vuosi myöhemmin Tuua tupsahti Iisalmesta perheeseen ja sen jälkeen 2019 elokuussa Luna lensi minun ja ystäväni kanssa Prahasta suoraan kaikkien sydämeen ja nyt haaveilen ensimmäisestä omasta pentueesta. 

 

Näiden kanssa voi tehdä mitä vain, mennä minne vain ja he lähtevät säällä kuin säällä onnellisena mukaan. Olemme käyneet Lapissa, Norjassa, nukuttu teltassa, samoiltu, kiipeilty vuorille ja tuntureille. On satanut, paistanut, tuiskuttanut ja ollut tyyntä. Parasta on kokea näitä itselleen tärkeitä asioita aivan parhaiden ystävien kanssa. Toivon, että saan kasvattaa samanlaisia ilontuojia myös muihin perheisiin. 

 

Käyn koirieni kanssa myös näyttelyissä. Olen itse kehässä jännittäjä ja sen vuoksi lähdin aikanaan etsimään apuja asiaan. Olen mielettömän onnellinen, että Fanni laittoi minulle viestiä. Siinä on kerrassaan vastuuntuntoinen, mukava ja upea nuori nainen. Odotan innolla, mitä vuodet meille eteen tuo. Ystävyyttä, yhteistyötä ja koirankarvoja, veikkaan. 

 

Minulla on kaiken kaikkiaan ollut harrastuksen alku taipaleelta asti vankka tukiverkosto mahtavia koiraihmisiä. Paljon hyviä oppeja ja neuvoja on jaettu ja tätä meinaan jatkaa omien kasvattien omistajille. 

 

- HEIDI -

FANNI - handleri

Mä oon Fanni, koiraharrastuksiin hurahtanut lukiolainen Mäntsälästä. Mun oma koira on Wilma, joka on jo eläkeikäinen englanninspringerspanieli.

 

Koiraharrastuksissa päälajini on agility, jota olen myös valmentanut jo muutaman vuoden ajan. Agilityn ohella tulee harrasteltua muitakin lajeja ja näyttelyissä käyn ahkerasti esittämässä muiden koiria. Myös koirien trimmaaminen on lähellä sydäntä!

 

Heidin ja koirat olen tuntenut vuodesta 2017. Samojedi on rotuna kiinnostanut minua aina ja olenkin onnekas että pääsen näiden koirien kanssa touhuamaan!

 

-FANNI-

Wilma
Wilma